Waarneming spoedpost huisartsen – Huisarts Hendrikx – Steenderen

Welkom op de site van huisarts Leon Hendrikx

Op deze website vindt u informatie over de werkwijze van onze apotheekhoudende huisartspraktijk te Steenderen. U wordt geïnformeerd over de spreekuurtijden, telefonische bereikbaarheid, huisbezoek, dienst- en waarneemregelingen. Voor het maken van afspraken of contact met de doktersassistente kunt u bellen 0575-451366.

Wij beschikken sinds kort over verder digitale mogelijkheden in de vorm van chatten en symptoomchecker. Zie voor meer informatie op pagina digitale zorgzaken regelen

 

Huisarts Hendrikx
Burg. Smitstraat 23 7221 BH Steenderen

Waarneming spoedpost huisartsen

Bij spoed (na 17 uur, in het weekend en op feestdagen)

 

Levensbedreigende situaties

Bij levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

 

Spoedpost huisartsen

Hebt u direct zorg nodig, maar is de huisartsenpraktijk gesloten? ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend kunt u terecht bij de Spoedpost huisartsen (voorheen huisartsenpost). Dit kan alleen op afspraak.

 

Alleen bij spoed!

De Spoedpost huisartsen is écht bedoeld voor dringende huisartsenzorg die niet kan wachten tot de volgende dag.

 

De Spoedpost Huisartsen verschilt van een reguliere huisartsenpraktijk. Bij uw eigen huisarts kunt u met al uw klachten terecht, maar bij de Spoedpost Huisartsen kunt u terecht als uw klacht niet kan wachten tot het eerst volgende spreekuur van uw eigen huisarts, bijvoorbeeld bij:

  • ernstige verschijnselen die acuut opkomen
    • plotselinge heftige pijn
    • hoge koorts (bij uw kind)
    • klachten bij een ernstige ziekte die plotseling verergeren.

Twijfelt u? Kijk op:

  • spoedpostzutphen.nl of www.moetiknaardedokter.nl en bepaal binnen 1 minuut of u naar de huisarts moet. Krijgt u via deze website advies om te bellen met de Spoedpost? Bel dan naar 0900-2009000, vanaf 1 februari bereikbaar op telefoonnummer: 085-0791111.
  • thuisarts.nl is een website met betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte, gemaakt door huisartsen.
  • apotheek.nl geeft antwoord op uw vragen over medicijngebruik en medicijnen.

Vanaf 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur, op feestdagen en in de weekenden kunt u zich met spoedeisende huisartsgeneeskundige vragen wenden tot de spoedpost te Zutphen, op